HTCinside


Jak zjistit, zda si někdo prohlédl váš profil TikTok?

Tik Tok je jednou z nejlepších aplikací pro synchronizaci rtů a sociálních médií, kde uživatelé mohou vytvářet krátká videa a získávat pohledy od ostatních uživatelů, kteří se do aplikace zaregistrovali. Tik Tok je jednou z nejvýdělečnějších aplikací a je k dispozici pro zařízení IOS i Android.

Mnoho uživatelů může denně přijít a prohlížet si váš profil Tik Tok. Pokud máte na mysli otázku ohledně procesu, pomocí kterého můžete zjistit, zda si někdo prohlížel nebo prohlížel váš profil Tik Tok, pak jste u správného článku.

Tento konkrétní článek vysvětlí metodu, pomocí které lze prohlížet zobrazení profilu Tik Tok a také vědět, zda se konkrétní uživatel podíval na váš profil nebo videa, která jste vytvořili pomocí jednoduchých technik.

Obsah

Jak zjistit, zda si uživatel prohlédl váš profil Tik Tok?

tik tak

Existuje mnoho důvodů, proč by uživatelé mohli chtít vědět o různých lidech, kteří přicházejí zkontrolovat jejich profil. Může to být buď kontrola zapojení příslušného účtu, nebo z důvodu ochrany soukromí.

Je možné to zkontrolovat, proces však může být trochu komplikovaný, protože Tik Tok nedávno přestal zobrazovat jména uživatelů, kteří navštívili profil.

Toto bylo zastaveno poté, co uživatelé začali aktualizovat svou aplikaci TikTok, nyní lze vidět pouze komentáře a lajky, které jsou viditelné a přidané k příspěvkům Tik Tok. Existují však určité způsoby, kterými lze zjistit jména uživatelů, kteří si prohlédli příslušný profil Tik Tok. Způsoby jsou uvedeny níže.

Číst:Jak zjistit, kdo si nejvíce prohlíží váš profil na Facebooku?

Přechod na účet Pro

Existuje možnost, pomocí které mohou uživatelé převést svůj běžný bezplatný účet na účet Pro. Účet Pro se primárně používá k získání analytiky nebo ke snadnému sledování aktivit vašeho účtu Tik Tok, takže uživatel může zobrazit celkový počet uživatelů, kteří navštívili váš účet Tik Tok.

Další výhodou účtu Tik Tok pro je, že lze také zkontrolovat a zobrazit data a časy, kdy videa Tik Tok často sledovali ostatní uživatelé Tik Tok. Funkce Pro je velmi užitečná pro tvůrce, kteří se usilovně snaží zvýšit své zapojení a sledovatele na svém profilu Tik Tok.

Nejlepší na funkčnosti Tik Tok Pro je to, že i když byla pojmenována „Pro“, je zcela zdarma k použití pro všechny uživatele Tik Tok. Vše, co musí uživatel udělat, je přejít do nastavení a poté klepnout na „Připojit se k testerům Tik Tok“ a nakonec stisknout „Pokračovat s Pro“.

tiktok pro účet 1 uIgpp

Kontrola zobrazení vašeho profilu na Tik Tok prostřednictvím oznámení

Pokud uživatel neaktualizoval aplikaci Tik Tok na nejnovější verzi, může stále obdržet upozornění, když konkrétní uživatel navštíví svůj příslušný účet TikTok. Musíte však vzít v úvahu skutečnost, že tato konkrétní možnost byla odstraněna společností TikTok a všemi uživateli, kteří nedávno aktualizovali nebo aktualizovali svou aplikaci Tik Tok.

Pokud však uživatel stále používá starší verzi Tik Tok, může snadno získat seznam lidí, kteří navštívili jeho účet.

Dostane také upozornění, kdykoli přijde nový návštěvník nebo uživatel a podívá se na váš profil. Pokud chcete znát proces, který stojí za zjištěním seznamu lidí, kteří si prohlédli váš profil Tik Tok, postupujte podle níže uvedených kroků:

Krok 1: Nejprve musíte otevřít aplikaci Tik Tok na zařízení Android nebo IOS stisknutím ikony.

Krok 2: Nyní je uživatel povinen otevřít sekci mého účtu nebo obrazovku profilu v Tik Tok.

Krok 3: Nyní byste měli kliknout na možnost s názvem „Oznámení“.

Krok 4: Poté musíte kliknout na „Upozornění návštěvníků“

Krok 5: Poté musíte kliknout na možnost, která vám umožní zobrazit uživatele, kteří navštívili váš profil Tik Tok.

Krok 6: Po provedení tohoto postupu vám bude snadno umožněno zobrazit seznam uživatelů Tik Tok, kteří navštívili a podívali se na váš profil Tik Tok v posledních dnech.

Přeměna vašeho soukromého účtu Tik Tok na veřejný účet

Můžete získat seznam uživatelů Tik Tok, kteří si prohlédli váš profil a účet, ale k tomu je nezbytné a také povinné, abyste měli veřejný účet Tik Tok. Nebudete moci zobrazit uživatele, kteří se podívali na váš profil.

Rozhodnutí, zda chcete, aby byl váš účet veřejný nebo soukromý, je zcela ve vašich rukou. Stav vašeho účtu lze snadno změnit tak, že navštívíte část nastavení vašeho účtu a upravíte určitá nastavení.

Pokud tedy někdo obdrží oznámení, které vám řekne, zda někdo navštívil váš profil, zejména když máte starší verzi Tik Tok, znamenalo by to, že váš účet je soukromý. Uživatel může snadno změnit stav účtu Tik Tok jednoduše podle níže uvedených kroků:

Krok 1: Musíte otevřít aplikaci Tik Tok.

Krok 2: Za druhé, musíte přejít do části Já nebo účet v aplikaci.

Krok 3: Po přechodu do sekce účtu musíte kliknout na panel možností se třemi tečkami, který vypadá jako „…“ a je přítomen v pravém horním rohu obrazovky.

Krok 4: Poté musíte kliknout na možnosti „Ochrana osobních údajů a nastavení“.

tiktok privacy 1 web EBuPu

Krok 5: Nyní musíte vypnout možnost s názvem „Soukromý účet“ přepnutím možnosti doleva.

Jakmile dodržíte tento postup, váš účet není veřejný a můžete se podívat na uživatele, kteří navštívili váš profil.