HTCinside


Jak trvale smazat svůj účet TikTok?

Všichni víme, že TikTok je oblíbená aplikace sociálních médií, kde mohou uživatelénahrávat a nahrávat krátké videoklipykterý se může stát virálním za pár minut. Ano TikTok má po celém světě obrovskou uživatelskou základnu. TikTok se do srpna 2018 sloučil s Musical.ly, která kombinuje jak uživatelskou základnu se spoustou nových funkcí a aplikací pro sociální sdílení, jako je synchronizace rtů, používání filtrů na videoklipech, funkce rozdělené obrazovky, chatování, zpomalení nebo zrychlení videa. a mnohem víc.

Stejně jako všechny ostatní aplikace sociálních médií můžeme ke sledování profilů použít následující možnosti. Dostalo se také do nákupu aplikací a mnoha dalších nástrojů, které lákají masivní uživatelskou základnu s více než 2 miliardami stažení.

Jak víme, každá aplikace sociálních médií má své výhody a nevýhody; aplikace TikTok pro sdílení videa vlastněná ByteDance má také svou mizernou odvrácenou stranu.

Existuje mnoho spekulací, obvinění a obvinění ohledně této populární aplikace po celém světě. Navíc mnohozemě již tuto aplikaci zakázaly. Ale i tak si získá srdce miliard lidí po celém světě.

Možná vás tato aplikace pro sdílení videa omrzela nebo si chcete dát pauzu. Ať už může být váš důvod k trvalému odstranění TikTok ze smartphonu. Tento průvodce vám celý proces zjednoduší pomocí jednoduchých kroků, které je třeba dodržovat. Než však aplikaci navždy smažete, přečtěte si toto upozornění, abyste si své rozhodnutí dvakrát rozmysleli.

Přečtěte si -10 nejlepších aplikací pro stahování videa Tik Tok

Co se stane po smazání účtu TikTok?

  • Přijdete o všechna svá videa, chaty a nákupy v aplikaci. Není ani povoleno vrácení peněz.
  • V budoucnu nemůžete obsah nikde načíst ani k němu přistupovat.
  • Nemůžete použít stejné e-mailové ID pro přihlášení v budoucnu, pokud si budete chtít účet znovu otevřít.
  • Ztratíte také své uživatelské jméno.
  • A stejně jako všechny ostatní aplikace pro sociální média nemůžete nechat všechny vaše chaty zmizet z profilu vašeho přítele, i když svůj účet trvale smažete.
  • Máte dočasnou možnost deaktivovat účet. Ano, pokud stisknete tlačítko smazat, váš účet bude skryt po dobu 30 dnů, a pokud jej chcete obnovit, můžete tak učinit během časového rozpětí. Pokud se však do 30 dnů nepřihlásíte, váš účet bude trvale vymazán.

Toto je několik důsledků trvalého smazání vašeho účtu TikTok.

Spíše smazáním účtu můžete nastavit časový limit svého použití v nastavení Android nebo iOS. Nebo můžete jednoduše odinstalovat nebo vypnout aplikaci na nějakou dobu ve smartphonu, aniž byste skutečně trvale smazali svůj profil. Můžete si tedy odpočinout od aplikace pro sdílení videa, aniž byste natrvalo přišli o svá data. Zní to jednoduše, že? Ano, dvakrát si to rozmyslete, než přijmete velké rozhodnutí.

Pokud jste si jisti, že svůj profil v aplikaci TikTok trvale smažete, projděte si dále tento článek a přečtěte si přesný návod na vymazání dat. Nyní se podívejme na kroky, které je třeba podniknout k trvalému smazání účtu TikTok.

Jak stáhnout data TikTok

Prvním krokem, který je třeba provést před odstraněním všech vašich dat z TikTok, je provést a zálohování vašich dat . Ano, je to způsob stahování údajů o vašem profilu, údajů o aktivitě a nastavení aplikací z aplikace sociálních médií.

Chcete-li to provést, musíte se přihlásit ke svému účtu TikTok,

  • Klikněte na kartu Profil v pravém dolním rohu.
  • Poté klikněte na tři vodorovné tečky v pravém horním rohu.
  • Zobrazí se karta nastavení a soukromí. Vyberte si tam možnost soukromí a bezpečnosti.

  • Dále na záložce po sobě hledejte možnost Personalizace a data.

  • Zde v této záložce najdete možnost stahování dat.
  • Dále v další možnosti najdete všechny požadované datové soubory, jako je váš profil, vaše aktivita a nastavení vaší aplikace. Nakonec se v červeném tlačítku zobrazí možnost ‚Vyžádat datový soubor‘. Klikněte na toto tlačítko.
  • Poté vás aplikace upozorní, jakmile budou vytvořena data ke stažení. Nezapomeňte soubor uložit a stáhnout najednou, protože bude k dispozici pouze čtyři dny.

Jak trvale smazat účet TikTok?

Nyní jste připraveni vyrazit Trvalé smazání vašeho profilu TikTok.

  • Přihlaste se ke svému účtu a vyberte kartu profilu v pravém dolním rohu
  • Poté vyberte tři vodorovné tečky v pravém horním rohu.
  • Odtud vyberte možnost Spravovat můj účet.

  • Dále najdete možnost smazat účet úplně dole na stránce. Klikněte na to.

delete-tik-tok-account

  • Poté následuje proces ověření účtu. Zde na základě toho, jak jste nakonfigurovali svůj účet, budou k dispozici možnosti ověření.
  • Vyberte možnost ověřit a pokračovat.
  • Poté se zobrazí karta potvrzení trvalého smazání účtu.
  • Přečtěte si tyto body a klikněte na možnost smazat účet.
  • Nakonec budete upozorněni, že svůj účet trvale smažete. Pokračujte kliknutím na tlačítko smazat.

Tím je vše hotovo. Úspěšně jste trvale smazali svůj účet TikTok. Nebojte se, máte třicetidenní lhůtu na to, abyste svému účtu dali znovu život.

Ano, jak jsme již zmínili, váš účet bude po dobu 30 dnů neviditelný. Můžete se však přihlásit kdykoli během těchto třiceti dnů a obnovit svůj smazaný účet. Pokud se do třiceti dnů nepřihlásíte, váš účet navždy zmizí.

Ano, jedná se o trvalé smazání vašeho účtu TikTok. TikTok je velmi lákavá a návyková aplikace; budete přitahováni ke sledování mimořádných videí na platformě.

Mnoha uměleckým uživatelům to pomohlo dosáhnout dalekosáhlých výkonů tím, že jejich talent šíří po celém světě. Záleží na tom, jak technologii používáme. Ano, technologie může snadno sklouznout na svou temnou stránku, pokud se nepoužívá se základní morální etikou. Záleží tedy pouze na uživateli a divácích, aby znásobili výhody aplikace spíše než její pády.

Pojďme se slavnostně zavázat, že využijeme vzkvétající technologické výhody s naší základní etikou a praxí.

Važme si světa technologických odměn produktivními a kreativními nápady.