HTCinside


Jak skrýt příspěvek na Facebooku před jedním nebo konkrétními přáteli

Někdy nechceme, aby někteří lidé viděli náš příspěvek na Facebooku. Pokud však nastavíte soukromí příspěvku přátelům, všichni vaši přátelé by tento příspěvek mohli vidět. Náš seznam přátel se obvykle skládá z rodinných příslušníků, zlých národů (jako jsou šéfové, klienti a bývalé přítelkyně) a kamarádi na rozloučenou.

Možná chcete upéct svého šéfa nebo zveřejnit nějaké nezbedné věci, aniž byste se ztrapnili před členy své rodiny. Pokud jste v takové situaci, kdy chcete skrýt příspěvek před některými konkrétními lidmi, pak je tento článek pro vás.

Skrýt příspěvek na Facebooku před konkrétními lidmi

  • Nejprve se přihlaste ke svému účtu na Facebooku a napište stav, který chcete aktualizovat.
  • Až budete hotovi, klikněte na tlačítko Veřejné, které je nalevo od tlačítka Odeslat, a klikněte na Více možností.

více možností

  • Nyní můžete vidět další možnosti, klikněte na Zvyk .

vlastní možnost

  • Objeví se nové dialogové okno Vlastní soukromí, zde máte na výběr, zda příspěvek sdílet s konkrétními přáteli nebo skrýt příspěvek před konkrétními přáteli.
  • Pod ' Nesdílet s ” zadejte jména svých přátel, před kterými chcete skrýt příspěvek nebo stav.

skrýt stav u některých lidí

  • V případě, že chcete, aby byl příspěvek viditelný pouze pro konkrétní přátele, pak pod „ Sdílet s ” zadejte jména přátel, se kterými chcete příspěvek sdílet.
  • Klikněte na uložit a publikovat příspěvek.
  • Nyní tito lidé neuvidí váš příspěvek.

Jak toho efektivně využít?

Chcete-li svůj příspěvek pravidelně nebo trvale skrýt před konkrétními lidmi, můžete namísto výše uvedeného postupu znovu a znovu vytvořit seznam a přidat tyto osoby do tohoto seznamu. Chcete-li tak učinit, postupujte podle níže uvedeného průvodce.

  • Klikněte tento odkaz a klikněte na Vytvořit seznam .
  • Nyní zadejte název seznamu a přidejte členy, od kterých chcete skrýt své příspěvky.

vytvořit seznam

  • Kliknutím na tlačítko Vytvořit vytvoříte seznam.
  • Jakmile je seznam vytvořen, přejděte nyní do nastavení Facebooku a klikněte na Soukromí.
  • V soukromí klikněte na možnost úprav vedle „ Kdo může vidět Tvé budoucí příspěvky?

Kdo může vidět Tvé budoucí příspěvky

  • Nyní z rozevíracího seznamu vyberte Více možností a dále vyberte Zvyk volba.

vlastní soukromí prostřednictvím nastavení

  • Znovu se objeví dialogové okno pro vlastní soukromí. Tentokrát jednoduše přidejte název seznamu pod Nesdílet s sekce pro skrytí vašich příspěvků před všemi členy přítomnými v seznamu.

vlastní nastavení soukromí

  • Pokud chcete jen ukázat svůj stav s několika přáteli, můžete je přidat do Sdílet s sekce.
  • Klikněte na uložit změny a nyní, až příště něco zveřejníte, se automaticky použije vlastní nastavení ochrany osobních údajů.

vlastní nastavení

Přečtěte si také -Jak obnovit smazané zprávy na Facebooku