HTCinside


Jak se odhlásit z Obchodu Google Play

Pokud jste uživatelem systému Android, možná jste se setkaliChyby obchodu Google Play. Jednou ze základních metod odstraňování problémů, jak tyto chyby opravit, je odhlásit se z účtu Google a znovu se přihlásit. Většina lidí však neví jak se odhlásit z obchodu Play . Protože zde není žádné tlačítko pro odhlášení, je to Obchod Play. Důvodem je to, že jiné aplikace Google, jako je YouTube a Gmail, používají váš účet Google k synchronizaci vašich dat. Zde je několik způsobů, jak se odhlásit z Obchodu Play.

Jak se odhlásit z Obchodu Google Play?

Tato metoda nesmaže vaše kontakty ani žádná jiná data. Můžete však ztratit data z Google Keep, která můžete obnovit po opětovném přihlášení.

  • Přejděte na svém telefonu Android do Nastavení.
  • Přejděte dolů a klepněte na Účty.
  • Vyberte Google a klikněte na tlačítko Možnosti (nabídka Hamburger)
  • Zde získáte možnost odebrat svůj účet Google. Klepněte na Odebrat účet a budete odhlášeni z Obchodu Play.

  • Otevřete Obchod Play a nyní se můžete přihlásit pomocí svého nového účtu Google.

Pomocí aplikace Logout App

Ačkoli je výše uvedená metoda velmi snadná, stále můžete použít aplikaci odhlaste se ze svého účtu Google.

Odhlášení je jednoduchá aplikace, která odhlásí všechny účty propojené s vaším telefonem. Odstraní všechny vaše účty včetně Facebooku, Google a Skype. Tato aplikace může být užitečná, pokud máte v telefonu propojeno příliš mnoho účtů a chcete je všechny odstranit.

  • Nejprve si stáhněte aplikaci Logout z Obchodu Play. Klikněte na tento odkaz nebo vyhledejte „Logout“ v Obchodě Play a nainstalujte jej do svého zařízení Android.
  • Jakmile je nainstalován, otevřete jej a klepněte na „Odhlásit všechny* účty“.

  • Nyní budete odhlášeni ze všech svých účtů.
  • Tato aplikace nefunguje s WhatsApp a Viberem, takže z těchto aplikací nebudete odhlášeni.
  • K odhlášení z účtu Skype také vyžaduje přístup root.
  • To je vše, máte odhlášen z obchodu Google Play .

Co když není možnost Odebrat účet?

No, to je velmi vzácné, ale pokud neexistuje žádná možnost odebrat váš účet z nastavení účtu, pak zbývá pouze obnovit tovární nastavení zařízení. Tento proces smaže všechna data vašeho telefonu, proto si data zálohujte.

  • Nejprve vypněte telefon.
  • Nyní musíme spustit režim obnovení. Pokud používáte zařízení Samsung, podržte tlačítko Vypínač + tlačítko pro zvýšení hlasitosti + tlačítko Home pro spuštění tajného menu.
  • Pokud používáte standardní zařízení Android, jako je Nexus 6 nebo nexus 5, podržte tlačítko Vypínač + tlačítko pro snížení hlasitosti.
  • Pokud se vám nedaří zavést systém pomocí výše uvedených kombinací kláves, pak pouze režim obnovení Google: „název vašeho zařízení“. Najdete správnou kombinaci kláves pro vaše zařízení.
  • Nyní můžete vidět obrazovku zavaděče (tajné menu), kde najdete mnoho možností.

  • Pro zvýraznění použijte tlačítko pro snížení hlasitosti Zotavení a stisknutím tlačítka napájení jej vyberte.
  • Nyní se vaše zařízení spustí v režimu obnovení.
  • Pomocí tlačítka snížení hlasitosti vyberte Vymazat data/obnovit tovární nastavení a stisknutím tlačítka napájení vyberte. Dále vyberte „Ano – smazat všechna uživatelská data“.
  • Nyní vyberte restartovat systém a máte hotovo.